Met welke IT omgeving wilt u werken?


Alles buiten de deur; in-the-cloud

U heeft niet de behoefte aan techniek, maar u wilt simpel gebruik maken van de mogelijkheden van een IT platform. Dat kan met in-the-cloud werken. Uw infrastructuur wordt een dienst via het internet, waarbij een internetverbinding voldoende is.

Door verbinding te maken met uw eigen virtuele server in ons Data centrum (private cloud) is altijd en overal werken wel heel eenvoudig geworden. Op aanvraag worden namelijk via uw internetverbinding uw hardware, software en (data) gegevens veilig ter beschikking gesteld.

Geen investeringen meer in een serverpark, integendeel, u sluit voor u en alle medewerkers alleen het aantal abonnementen af wat u nodig heeft en de capaciteit wordt afgestemd op uw behoefte. Hiermee kunt u uw ICT omgeving eenvoudig laten meegroeien met uw bedrijf of organisatie.

Het ultieme flexibele en digitale werken. Wij vertellen u graag alles over deze nieuwe manier van werken, het gemak
en de hoge betrouwbaarheid van deze verbinding.

 
   
   
   

 

 

Eigen server, maar buiten de deur

U heeft uw eigen servers, maar u wilt wel gebruik maken van de voordelen van een datacentrum. Dat kan.
Wij zetten uw servers met daarop uw bedrijfssoftware voortaan in een datacenter. Via een beveiligde internetverbinding zijn deze voor al uw medewerkers toegankelijk. Altijd, overal. U heeft geen kostbare servers en software meer op kantoor staan en u betaalt alleen voor het gebruik van de kast (‘rack’) ruimte.


 
   

 

 

Eigen locatie met eigen server(s)

Liever alles bij het oude houden of omdat het noodzakelijk is? Ook dat kan. Uw IT omgeving blijft dan binnen uw bedrijf. Met het juiste service pakket zorgen wij ervoor dat u kunt blijven werken. Het 24-uurs monitoren van de servers behoort tot de mogelijkheden.


De vraag is niet òf u gebruik gaat maken van cloud computing,
maar wanneer en voor welke ICT onderdelen.


Advies nodig?

Serieuze veranderingen aan uw automatiseringsomgeving kunnen het beste projectmatig worden aangepakt.
We inventariseren eerst grondig de situatie en bespreken al uw wensen, of die nu bestaan uit het upgraden van uw kantoorautomatisering of bijvoorbeeld het introduceren van een Document Management Systeem.

Vanuit ons advies volgt een prijsopgave, en als u daarmee akkoord bent het ontwerp, daarna de implementatie.
Voor oplevering wordt er getest, en zonodig verzorgen we de instructie aan de gebruikers.

Zo weet u van te voren dat u krijgt wat u nodig hebt, waaruit dat precies bestaat, wanneer u er over kunt beschikken en wat het u kost. Helemaal duidelijk!Ondersteuning; kies uw servicepakket

Het planmatig beheer van uw automatiseringsomgeving kan op verschillende manieren worden ingevuld:
op afstand of op uw bedrijfslocatie. Wat we voor u doen, met welke frequentie en wat dat kost leggen
we vast in een contract, zodat u weet waar u aan toe bent en krijgt wat u wilt.